Destacats

Articles, Destacats, Portada

Per Sant Jordi… contes!

23 d'abril de 2020

Sant Jordi és el Dia de les roses i els llibres. És un dels nostres moments preferits de tot l’any.

Com aquest any hem d’estar confinats pel nostre bé i el de tothom, volem que tots els nens i nenes d’aquest país tinguin el seu conte i vet aquí que els hem creat perquè els pugueu gaudir des de casa de forma totalment gratuïta. Aquí els teniu:

Feliç Sant Jordi!

Els meus llibres: “Entiende y Educa a tu perro” i “La dominancia explicada”

24 de març de 2016

Vols saber com ensenyar el teu gos a aconseguir una bona convivència a través de l’educació canina en positiu?

Al meu llibre “Entiende y Educa a tu perro” et dono les claus sobre com ensinistrar un gos.

Aquest llibre sobre gossos és una “mini guia” imprescindible amb la qual aprendràs pautes per a ensenyar ordres al teu gos, socialitzar-lo, deixar-lo sol a casa, passejar sense tibar, jocs contra l’avorriment, convivència amb nens… A través dels coneixements que trobaràs a aquest llibre, tindràs a les teves mans algunes eines molt valuoses per poder tenir un gos equilibrat, prevenint i eliminant comportaments inadequats que puguin aparèixer.

Educar el teu gos pot ser divertit! Cuida’l, entén-lo, educa’l i gaudeix. Si t’interessa el llibre, escriu-me.

“La dominancia explicada, desmontando mitos y leyendas para un buen adiestramiento” és el meu segon llibre. Està disponible a Amazon.

És una obra sobre ensinistrament caní que analitza les causes i també els efectes de les decisions o creences que adoptem sobre el comportament dels nostres gossos. Mitjançant l’anàlisi del que en alguns àmbits s’entén per dominància, aquest estudi revela el perquè del comportament caní en múltiples situacions, il·lustrades amb casos reals, que molts lectors reconeixeran i sentiran propers, però que potser mai abans t’havies plantejat.

El pots comprar a Amazon en aquesta pàgina, https://www.amazon.es/dominancia-explicada-Desmontando-leyendas-adiestramiento/dp/1980278490 en versió Kindle i paper.

Ingrid Ramon, Educadora canina

1 de setembre de 2014

Hola! Sóc la Ingrid. Vaig començar a treballar amb gossos professionalment l’any 2000, tot i d’ençà que puc recordar a la meva vida sempre he estat envoltada d’animals d’una espècie o d’una altra. Em vaig formar i treballar als Estats Units i a Anglaterra durant deu anys. Allà vaig treballar a diverses protectores de Londres on també tenia una consulta privada on impartia classes per cadells, adults i classes individuals per modificació de conducta i millora de l’ensinistrament. Actualment col·laboro amb TV3 al programa Veterinaris. Amb la Universitat Autònoma de Barcelona en qüestions de modificació de Conducta, Ensinistrament i Detecció i també he participat a escala nacional i internacional en diferents congressos com a ponent. També ensinistro gossos de detecció, assistència i alerta mèdica: gossosdedeteccio.com.

Des d’Educació en Positiu voldria ajudar a assolir una millor entesa entre humans i canins, la meva fita és transmetre tot el que jo he après i continuar aprenent.

Ingrid Ramon Entiende y Educa a tu perro